dinsdag, oktober 11, 2005

Kiezersbedrog?!

Ik ontving vanavond deze brief;

Zevenaar, 11 Oktober 2005.

Aan de burgemeester van Zevenaar, de heer J. de Ruiter.

I.a.a. raadsleden en pers.

Geachte burgemeester.

U hebt mij schriftelijk gevraagd of ik een benoeming accepteer als raadslid van de Gemeente Zevenaar.

Ik kan u meedelen dat ik de benoeming aanvaard.

Gaarne wil ik daar het volgende aan toevoegen. Ik ben het totaal oneens met de wijze waarop afgelopen zomer door de SP is omgegaan met de mens Paul Freriks.

Echter: ik loop niet weg voor mijn verantwoordelijkheid t.a.v. het raadslidmaatschap.

Derhalve heb ik de beslissing genomen het raadslidmaatschap wel te aanvaarden en tegelijkertijd het verzoek te richten aan de politieke partij Sociaal Zevenaar om me bij deze fractie te kunnen aansluiten.

Hoogachtend,

Linda Cheung-De Neve.


Een totaal verkeerd signaal naar de kiezers in de gemeente Zevenaar. Het verlies van een partij die toch gewonnen had bij die verkiezingen. Kaderleden die nu buiten de commissies dreigen te vallen wens ik veel sterkte. Voor goede ideeën van jullie blijf ik beschikbaar.

3 Comments:

At 11:23 PM, Anonymous said...

Deze reactie heb ik ook gegeven op de site van (A)Sociaal Zevenaar Maar deze zal wel niet door de webmaster worden geplaats vandaar dat ik hier hem ook even plaats.

Voor ruim 10% van de Zevenaarse kiezers is er nu geen vertegenwoordiging meer in de Zevenaars gemeenteraad. Deze kiezers hebben op de SP gestemd en niet op Sociaal Zevenaar. Uw partij heeft dan mijns inzien ook geen mandaad van de kiezer. Dat u als lijsttrekker een keuze hebt gemaakt om met uw zetel is formeel uw recht, moreel gezien mijn inziens niet correct. Maar dat een benoemd maar nog niet beëdigd raadslid aansluiting zoekt bij uw “partij” en dat u dat aanbod zal gaan aanvaarden blijkt niet van poltieke zuiverheid van uw partij. Mevrouw de Neve haar raadlidmaatschap is geen verdienste van Sociaal Zevenaar maar de verdienste van de SP in Zevenaar. Als u echt een Sociaal gezicht wilt laten zien dan moet u dit verzoek van mevrouw de Neve niet accepteren. U schaadt namelijk hiermee het vertrouwen van de burger in de politiek. Qua blijkelijk heeft ook u niks geleerd van het gene van wijlen Pim Fortuin heeft aangekaart. U kennende zal u deze reactie niet gaan plaatsen.

Groetjes een Sociaal iemand

 
At 10:22 AM, claudia said...

Stef bedankt voor je woorden, voor hans extra schrijnend, weet dan ook dat hij een waardig afscheid zal krijgen bij de raad. Persoonlijk vind ik sociaal zevenaar helemaal niet geloofwaardig na deze actie.

groet, claudia verheij afdvoorzitter sp zevenaar

 
At 8:26 PM, Frank ten Voorde said...

Ik kan maar 1 ding zeggen...schandalig!!!!!

 

Post a Comment

<< Home