Weblog Stef Bijl
PCH gaat het parkeren in Zevenaar regelen

De firma PCH heeft de opdracht gegund gekregen om de parkeerdiensten in Zevenaar te gaan regelen.

De opdracht bestaat uit de volgende onderdelen:
- Alle uit te voeren werkzaamheden m.b.t. controle en handhaving (fiscaal parkeerregime en administratiefrechtelijk).
- Verzorgen van geldgaring en geldverwerking.
- Eerstelijnsonderhoud aan de parkeerautomaten.
- 24 uurs meldkamer voor de stadsafsluiting.

Parkeer Combinatie Holland b.v.  

Parkeer Combinatie Holland (PCH), opgericht in 1996, is een landelijk opererend bedrijf dat zich met alle facetten van parkeren bezighoudt. Op straat, maar ook in parkeergarages en op parkeerterreinen met als doel de kwaliteit en het rendement van parkeren te verbeteren. PCH stelt zich hierbij alert en flexibel op, want de dienstverlening rond parkeren verandert continu. Tot nu toe heeft die houding ertoe geleid dat PCH de grootste private aanbieder in Nederland is op het gebied van straatparkeren. PCH heeft business units op meerdere locaties in Nederland wat zorgt voor een sterke binding met de lokale markten.
PCH Parkeerservice maakt deel uit van het VolkerWessels concern en houdt zich werkelijk met alle facetten van het parkeren bezig.
PCH heeft door het uitgebreide dienstenpakket en de servicegerichte en flexibele instelling van de hele organisatie een groot aantal parkeersuccessen tot stand gebracht.

Sterk in parkeergarages en parkeerterreinen
PCH beheert ruim 15.000 parkeerplekken in parkeergarages en op parkeerterreinen, verspreid over 31 locaties. De business units van PCH zijn hier geografisch op aangepast om een optimale service te kunnen blijven verlenen.

Grootste in straatparkeren
PCH is inmiddels de grootste private aanbieder in Nederland op het gebied van straatparkeren. Zo beheert PCH voor diverse gemeenten inmiddels 53.000 parkeerplaatsen op straat die verspreid zijn over negen locaties.




image
Stef | 13-05-2010 22:13 | Link
Dat is triest, wordt hjet uitbesteed aan PCH.

Ik dacht altijd dat het een werkgelegenheidsproject van de gemeente Zevenaar was om weer een paar mensen aan het werk te helpen.
Jaap A. | 24-05-2010 02:12
Jaap,

het is niet gezegd dat dit bedrijf geen lokale mensen kan aannemen. We zullen als PvdA daar nog dwingende vragen over stellen aan het college van B & W.
Stef B. | 24-05-2010 11:55

   

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 2.1 Japan License.

 



Deze weblog is powered by Argeweb

 

Reacties
» Replica Horloges: Alle vreugde va...
» m3i zero: Zevenaar dan d...
» mighty student: Deze variant is...
» Jan Horsman: Oplossing gelui...
» Cor Lentjes: Diegenen die be...