maandag, januari 09, 2006

Afscheid Guus Koenders (SZ)

Ik ontving dit mailtje van onze griffier;

Beste Henk en beste leden van de Commissie Ruimte, Burgermeester en Wethouders en alle andere raadsleden,

Langs deze weg wil ik jullie vertellen dat ik stop met mijn lidmaatschap van de Commissie Ruimte.
Om Paul te ondersteunen en omdat ik aanvankelijk tijd had en de ontwikkelingen in Zevenaar Oost mij zeer interesseren, heb ik een half jaar geleden die plaats ingenomen voor Sociaal Zevenaar.

Ondertussen was ik voor mijzelf zakelijk al langer bezig met de ontwikkeling van een innovatief concept, een Wellesteyn Holistisch Centrum dat een combinatie is van een holistisch integraal Centrum voor Gezondheid en Welzijn, Persoonlijke Groei en Ontwikkeling, (Re)Integratie en Zingeving. De ontwikkelingen van dat project gaan nu zodanig snel dat ik onvoldoende tijd heb voor de werkzaamheden in de Commissie.
Daarnaast sluit mijn karakter, ik ben erg prestatiegericht en doelgericht, niet zo goed aan bij het politieke bedrijf. Het is voor mij lastig wanneer je veel goede ideeën hebt, maar voor de realisatie ervan afhankelijk bent van de inzichten van andere partijen. Compromissen maken het eindresultaat van goede en inspirerende ideeën vaak weer grijs. Dat vind ik jammer, maar zo werk nu eenmaal het politieke democratische bestel.
Daarom kan ik mijn bijdrage aan de gemeenschap beter vormgeven door mijn eigen project te realiseren.

Al met al is het voor mij een prettige en leerzame periode geweest en is mijn betrokkenheid met het politieke gebeuren in Zevenaar sterk toegenomen. Ik zal ook zeker op de achtergrond voor Sociaal Zevenaar ondersteunend aanwezig blijven.

Ik wil een ieder bedanken voor de prettige en leerzame tijd die ik in jullie midden mocht doorbrengen.

Een hartelijke groet en vast ook wel tot ziens,

Guus Koenders


Een eerlijke en oprechte keuze. Guus, het ga je goed met de realisatie van je idealen!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home